Happy Smile®

2014.12.18.   dátum Kategória: Fogszabályzáas

FórumDental szolgáltatások

A 21. század vívmányai már a fogszabályozásban is elérhetőek: az örök klasszikus fém, illetve porcelán ragasztott fogszabályozók mellett megjelentek azok az eszközök, amelyekkel rövid idő alatt is eredményt érhet el – láthatatlanul.

A Happy Smile® fogszabályozó modern és kíméletes megoldást nyújt a torlódott fogakra. A szinte észrevehetetlen módszer főként a felnőttkori fogszabályozásban kedvelt, hiszen viselője a fogszabályzóval is minden nehézség nélkül kommunikálhat és mosolyoghat.

Csodaszép mosolyok A fogszabályozó egy lehelet vékony orvosi műanyagból készült sín, melyet számítógéppel terveznek egyénre szabottan, hogy az tökéletesen illeszkedve mozgassa a kívánt irányba a fogakat. Ennek a rendkívül precíz tervezésnek köszönhetően, a készülék drótok és csavarok nélkül fekszik a fogakon. A sínek esztétikusak, kivehetőek így könnyedén tisztán tarthatóak a fogak és a fogszabályozó egyaránt.
A síneket minimum napi 20-22 órát szükséges hordani. Egy sín „kihordási” ideje kb. 2 hét, ezt követően a megváltoztatott helyzetre új sín készül. A fogazati eltérés mértéke szabja meg, hogy a kezelés során hány sínt szükséges készíteni, ezáltal milyen hosszúra nyúlik a kezelés. A kezelés átlagosan 3-6 hónapig tart.

Rendelőnkben a Happy Smile® fogszabályozó rendszer a Dentland Fogászat és Implantológiai Centrum közreműködésével készül.

ITT KÉRHET IDŐPONTOT Dr Olvasztó Pálma rendelésére